logo melissa milis

Jet & Jan | We do | Amsterdam

Na een trouwdag in Luik, ga ik naar huis om enkele uren later alweer op te staan en richting Amsterdam te vertrekken. Mijn vriend Jan ging voor de gelegenheid mee zodat ik in de auto toch nog mijn oogjes kon sluiten en wat slaap proberen in te halen - niet dat dat echt gelukt is want voor een trouw ben ik daar veel te "wakker" voor door de adrenaline van zo een dag. Eenmaal aangekomen in Amsterdam ging ik naar Jet toe, die samen met enkele vriendinnen zich aan het klaarmaken was, wat zag Jet er ontzettend mooi uit op haar trouwdag! Samen met een vriendin van Jet nam ik de taxi richting het Felix Meritis waar haar bruidegom Jan al stond te wachten samen met alle gasten. Een uiterst mooie trouwzaal was het waar ik mocht fotograferen. De ceremonie was prachtig, met voorgelezen teksten door vrienden, ouders en als verrassing voor Jet kwam zelfs Toon Tellegen een zelfgeschreven stukje voorlezen. Heel mooi. Na de ceremonie hadden we tijd om enkele foto's te maken van de newly weds! Al snel was het tijd voor de receptie. Na de receptie zouden Jet & Jan in een auto naar het ouderlijk huis van Jan gebracht worden maar de auto stond vast in de file waardoor de ceremoniemeesters een reclameauto tot stilstand lieten komen en hun aub vroegen om het koppel naar de locatie te brengen, en zo was het dan: Jan en Jet in de reclame-wagen naar het ouderlijk huis van Jan! Origineel toch?

Het ouderlijk huis van Jan is werkelijk prachtig, dat zullen jullie ook wel zien op de foto's. De familie en vrienden kwamen er samen voor een borrel en het diner. Tussen prachtige kunstwerken mocht ik genieten van prachtige muziek, lekker eten en de liefde van alle mensen die speciaal voor Jan & Jet daar waren. Na het superlekkere diner was het terug tijd om naar Felix Meritis te gaan want daar zou het feest plaatsvinden! Het feest barste los na de openingsdans en wat heeft iedereen genoten!

Jan & Jet, geniet van jullie leven samen, jullie zijn een uniek stel. Jet, jij droomde van een hippie als vriendje en werd verliefd op Jan, de kunsthandelaar, maar diep vanbinnen delen jullie gemeenschappelijke waardes en idee├źn over het leven, dat was duidelijk. Zo verschillend en toch ook niet, ik kan het niet goed beschrijven maar jullie zijn zo perfect samen. Ik wens jullie het allerbeste!

Veel liefs,
Melissa

ps. de volgende dag hebben Jan en ik nog genoten van een dagje Amsterdam! Een aanrader om eens te doen!
at 8:36 PMComments (5)

5 comments :

Pien said...

Wat maak je toch prachtige foto's! Diep respect!

Miss and Mrs. said...

Wat een mooie foto's! En zo'n chique locaties!

Linda said...

Mooie mensen, op een mooie dag, zo mooi gevangen door jouw camera! Subliem!

Cathy said...

een taartzwaard!!! :o

super foto's weer Melissa!!!!

Jelle said...

Amai, Echt een mooie reeks Melissa! Deze reportage vind ik helemaal anders van stijl dan je andere (ook goeie) trouwreportages. Ge zit er pal op!

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires