logo melissa milis

Schrijf je nu in!

Sinds enkele dagen ben ik druk bezig geweest met het uitzoeken van nieuwsbrief-systemen. Ik zocht een manier om op legale wijze nieuwsbrieven te versturen. Na enkele uren zoeken had ik het concept te pakken en mijn eerste nieuwsbrief is een feit!

De bedoeling van de nieuwsbrief is zeker niet om jullie elke week onder te spammen met nieuwtjes of foto's maar wel om jullie 1 keer per maand een speciale actie te tonen of kortingen te mailen op producten of bestellingen. Deze kortingen zijn enkel geldig voor mensen die zich inschrijven en zullen niet op de blog of facebook komen te staan. Een leuk extraatje dus voor jullie.Al wie interesse heeft kan zich nu inschrijven op de nieuwsbrief (zie hiernaast rechts in het overzicht)

Veel liefs,
Melissa


ps. al wie nu al zin heeft om kerstkaartjes te checken: kijk hier maar even! Zowel mogelijk met eigen foto's als foto's genomen door mijzelf. Cheers!
at 8:55 PMComments (1)

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires