logo melissa milis

Heddy + Rudi | said I do | 01122011

In juli kreeg ik een superlief mailtje van Heddy met de vraag of ik aub aub haar trouw wou vastleggen. In een heel erg lange maar o-zo lieve mail beschreef ze mij waarom en deed ze een heel erg mooie beschrijving van hoe haar trouwdag eruit zou gaan zien. Heddy & Rudi zijn getrouwd op een donderdag omdat Rudi een café uitbaat en dus moeilijk vrij heeft in de weekends. Ik begon de dag bij Heddy thuis waar ze zich samen met een vriendin klaarmaakte voor haar grote dag. Rudi kwam haar ophalen met de kever en samen reden we met familie naar het mooie en gezellige restaurantje de koffer in Heeze. Daarna werd het tijd voor de trouw in het gemeentehuis van Eindhoven. Na dit officiële gedeelte zijn we samen lekker gaan eten bij een grieks restaurantje in de buurt en als laatste uiteraard een spetterend feestje in het café de Kram van Rudi, waar alle vrienden en familie samen kwamen!

Heddy & Rudi, geniet van jullie reeks en geef Jelle een dikke knuffel van mij, hij is een prachtzoontje! Ik hoop dat jullie met de foto's terug de verliefdheid voelen en tegelijk al de warmte voelen die ik heel die dag mocht ervaren... Als ik naar de foto's kijk zie ik een echte winterse maar toch zo'n warme foto's, dat kan enkel en alleen door jullie gastvrijheid zijn! Dankjewel dat ik erbij mocht zijn en mij vertrouwde als jullie fotograaf, of gast, zoals je het zelf zo mooi zei!


Veel liefs,
Melissa


at 2:36 PMComments (1)

1 comments :

sofie geerts said...

ik vind deze weer fantastisch!
het ziet er ongelofelijk fijn uit

Sofie

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires