logo melissa milis

Sofie & Jan | said I do | 151011

Sofie & Jan kennen jullie nog van deze shoot. Verf kwam er die trouwdag niet aan te pas maar ballonnen, circus, kinderen, varken aan het spit & veel plezier wel! Toen ik hun familiereportage had mogen doen enkele maanden vroeger wist ik zeker dat ze geen traditioneel huwelijk zouden gaan vieren. Sofie kwam in een mooi oranje kleedje van Asseblé en als feest deden ze gewoon een enorm leuk circusoptreden voor alle kinderen met daarna lekker eten en bangelijke optredens voor de vrienden daarna! Super relaxt en leuk was die dag! Het was een dag zoals ik had verwacht van hen: veel aandacht voor de kindjes in de namiddag (wat hebben die gelachen met het circus-optreden) en 's avonds veel ambiance met live-optredens voor de vrienden! Al de illustraties die je ziet op de foto's zijn gemaakt door Sofie zelf, die illustratrice is. Zo mooi... Jan daarentegen regelde dan weer de bands die kwamen spelen. Hij is elke seconde van zijn vrije tijd namelijk bezig met muziek! Ik vond het super en hoop dat ze er zelf ENORM van genoten hebben!

Ik zei het toch al... ideale ouders en vrienden die twee!

Kijk zelf maar!

Veel liefs,
Melissa


at 1:27 PMComments (2)

2 comments :

Pien said...

Zó verschrikkelijk mooi! Alleen die grijns van dat varken, brrrr:-) Maar je hebt weer n pracht sfeer neer weten te zetten

Sieselaajn said...

Zalige foto's! Ik weet je te vinden als Het Lief ooit door zijn knieën zakt!

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires