logo melissa milis

laurien | juweelontwerp

Af en toe kom je van die mensen tegen waarvan je weet dat het zal klikken. Laurien was er daar in 2011 eentje van. Ik heb deze reportage al enkele maanden geleden gedaan maar had nog nooit de tijd om hem hier te laten zien, shame on me, want ik ben best wel trots op deze reportage. Het was de eerste editorial/fashion shoot die ik deed en ik moet zeggen: dat smaakt naar meer. Heb mij super geamuseerd die namiddag! (Ondertussen mag ik ook de fashion shoots doen van Doerak, een kinderkledingmerk en ik moet zeggen, dat bevalt me wel...) Het is iets totaal anders dan trouwreportages of familieshoots maar net daarom is het ook superleuk, ik mag me helemaal laten gaan, eigen ideetjes naar voren brengen maar toch ook het product zo goed mogelijk in beeld brengen. Een uitdaging die ik in 2012 hoop verder te mogen ontwikkelen.

De fotoreeks die ik hieronder geplaatst heb, was een reeks die Laurien gebruikt heeft om een portfolio mee op te bouwen. Ik heb het zelf ook in een ander digitaal jasje gestoken omdat ik vond dat het bij de reeks past. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Laurien, ik wens je echt ALLE succes toe met alle creatieve bezigheden die je in 2012 zal gaan doen, ik weet niet of je ondertussen al op wereldreis vertrokken bent (ik ga je zo meteen even mailen) maar oh wat ben ik blij dat ik je leerde kennen in 2011, creatieve zielen dicht in de buurt, dat heb je niet zo vaak. Good luck en hopelijk tot snel!

at 5:45 PMComments (7)

7 comments :

britski said...

Superb!!

Miss and Mrs. said...

Superb is echt wel het woord! wow!

kelly said...

keischoon gewoon!

Bosliefje said...

Jeetje, wat prachtig allemaal!

elisse said...

Amaaai, zowel mooie foto's als mooi gerief erop! Knap werk melissa!

melissamilis said...

Wat lief :-) dankjewel allemaal x

Eefje said...

wow, wat een prachtige foto's!

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires