logo melissa milis

Leuk nieuws!

Het is hier stil de laatste tijd... vinden jullie ook niet? Oké er zijn foto-updates, veel, heel veel :-) Feit is dat de laatste weken uit niet veel anders bestaan dan fotografie. Tussen door ook een meetingske of twee met collega fotografen en grafisch ontwerpers. Heel af en toe ook wat genieten van "vrije tijd" en slapen, dat ook nog wel af en toe. Maar het is druk, nog altijd druk!
Jullie herinneren misschien nog de post van een dik jaar geleden. Ook toen al voelde ik mij uitgeput. Dit jaar is het wel beter, ik ben zelfzekerder geworden & heb mijn prijzen durven verhogen maar nog steeds werk genoeg. Dat is een streling voor je ego ;-) maar ook oh-zo zwaar soms. Mensen verwachten (en terecht) dat je elke dag (want voor hun is die dag HUN dag) er zal staan en je ALLERBESTE beentje zal voorzetten. Dat ben ik hun ook verschuldigd en ik probeer dat ook elke dag weer. Toch weegt nog altijd het weg zijn van huis, het weekendwerken, het door de week werken voor zowel mijn halftijdse job bij papa als mijn echte liefde fotografie. Het is moeilijk om balans te vinden maar ik voel dat het wel steeds beter lukt. Tijdens de opstart van mijn eigen zaakje is Jan er altijd voor me geweest, heeft naast me gestaan (al was dat in de schaduw). Een plekje dat hem wel bevalt denk ik, ver weg in die donkerte want hij staat niet graag op de voorgrond. Toch wil ik hem vandaag een beetje in de spotlights zetten.


Al enkele maanden hadden we het erover om samen eens een huwelijk vast te leggen, zo zouden we samen op weg zijn, zou ik hem vaker zien en zou ik ook eens een weekendje kunnen thuis blijven omdat het financieel mogelijk was. Jan had met zijn achtergrond als multimedia-afgestudeerde de juiste skills om mij te versterken op huwelijken. Wat zou het fantastisch zijn om SAMEN de trouwwereld te veroven, toch? Een kleine maand geleden zag je al het filmpje van Joke & Pieter. En omdat dat eigenlijk al vrij goed ging voor een eerste poging, besloten we het erop te wagen en om een eerste huwelijk vast te leggen. We kochten alle materiaal (ouch!) aan en stonden samen sterk die 7e april. Trots is een understatement voor wat ik voelde toen Jan mij voor de eerste keer zijn gemonteerd filmpje toonde. En dan nu Jan, even de spotlights op jouw! Hierbij zijn eerste huwelijksfilmpje! (oh en vergeet HD niet op te zetten uiteraard ;-))

Vanaf nu kan je mij dus niet alleen voor de fotografie van je huwelijk vragen, maar kan je jullie mooiste dag ook laten vastleggen door mijn grote liefde! Love, love, en nog eens love.


I'm trilled.


Veel liefs,
Melissa


ps. de foto' s genomen tijdens dit huwelijk komen snel online, dus nog even geduld! :)

pss. voor al wie wil weten hoe het met onze bouw en trouwplannen staat, ook nog heel even geduld, we bloggen er snel weer over!

at 12:22 PMComments (9)

9 comments :

jolanda said...

Wow, filmpje bekeken en ik vind het echt TE GEK :-) Super goed gedaan zeg, dit wil toch iedereen. Alle reden om trots te zijn. Geniet ervan.

Liefs, Jolanda

Bibi said...

Yeahhhh, ik ben zwaar onder de indruk. Wat mooi gedaan, het voelt zo persoonlijk, echt prachtig. Mijn complimenten!!!

Danique said...

Echt supergoed gelukt, dat filmpje, heel erg mooi! Zou ik ook meeega trots op zijn :)

Owl.mygod! said...

oh wauw dat filmpje! Ik krijg er spontaan de tranen van in de ogen, ik voel me er bijna zelf bij :) Echt super!

Karen. said...

Ohhhh, zoooooooooo MOOI! Wel cool, al die mensen zo spontaan aan het dansen :)

joppe said...

Nooit eerder gezien. Zo mooi!

Katrien Van Mulders said...

Oh. Prachtig! Ik heb je al aangeraden bij mensen, en dat ga ik nu alleen nog vaker doen! :-)

Keep it up! :-)

Sweet Sienna Hope said...

Ik ontdek net je blog, superleuk, ik ga jou volgen, ik plaats een link op mijn blogje

groetjes
Iris

Annelies said...

Dat heeft ie goed gedaan zeg!
Knap resultaat

Liefs,
Annelies

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires