logo melissa milis

Hanne + Bert | said we do | Oosterlo (B)



Hanne en Bert herkennen jullie misschien van hun verlovingsshoot. Ze hadden op hun trouwdag dus een stapje voor, die poses moesten ze niet meer oefenen en eigenlijk ging de shoot vanzelf. Hun dag bestond kort uit gezellig klaarmaken, een first see terwijl de zon door de wolken kwam piepen, het huwelijk voor de wet en de kerk, een supergezellige shoot op locatie, een bad(!) in de wei als cadeau, veel rijst, glimlachen, een photobooth en als afsluiter een dik feestje!



Het was ook de tweede keer dat we een filmpje draaiden die dag dus veel meer ga ik niet vertellen over de dag, kijk zelf maar een keertje naar de foto's en hun filmje. Dat ik Hanne en Bert nog zal tegenkomen, dat ben ik vrij zeker. Het is een prachtig, lief en grappig koppel met hun hart op de juiste plaats...



Het gaat jullie goed lieve Hanne & Bert!
at 4:17 PMComments (0)

0 comments :

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires