logo melissa milis

Getting back on track with life...

Deze laatste 2 weken zijn geweldig geweest. Ik had geen (of bijna geen) shoots op de planning staan en nam volledig de tijd om me te concentreren op het inhalen van wat editing (ik stond dat ook 9 huwelijken achter ondertussen).

Is tussentijd nam ik van die extra tijd ook gebruik om langs te gaan bij vrienden. Eén avond (toen de zon nog niet scheen ;-)) gingen we langs bij Debbie en Ruben, twee goede vrienden van Jan en mij. Debs en Ruben wonen op dit moment in een caravan en zijn hun huisje helemaal zelf aan het bouwen. Prachtig om te zien hoe ze samen werken aan hun toekomst. We genoten die avond alle 4 van lekker eten, een frisse wind die door de caravanramen naar binnen waaide, het reuzekonijn op de achtergrond, gezelschapsspelletjes en zelfgemaakte limoncello. Meer perfect kan een avond niet worden. Oh-ja ik nam ook enkele foto's die avond...
Ps. Na deze shoot wist ik weer helemaal waar mijn liefde voor fotografie onstaan is, vastleggen wat en wie je graag ziet, is het mooiste wat er is.

Pss. Misschien is het jullie al opgevallen maar ik blog nog maar amper over mijn echte fotografische werk, dit omdat ik al even geleden besloot mij hier meer te richten op inspiratie, privé en giveaways. Je kan mijn werk uiteraard nog altijd volgen op de website!

Veel liefs,
Melissa
at 11:56 PMComments (2)

2 comments :

The F Girl said...

Mooie foto's!

Renatelisabeth said...

Mooi om te zien dat zij hun eigen huis aan het bouwen zijn. Ik hoop dat ooit ook eens te kunnen en durven doen :)

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires