logo melissa milis

Dromen waarmaken.

Oké het moet eruit, misschien omdat als het geschreven staat, het ook echt is. Niet meer terugkrabbelen en het moet nu maar... Al maanden (of misschien wel jaren) droom ik ondertussen van een nieuw project, iets naast fotografie maar ook niet ver weg van wat ik nu al doe. De droom werd zorgvuldig opgeborgen - want ja - fotografie was een business op zich, lange werkweken en bijleren op alle gebied, plaats of tijd voor dromen was er niet (al bleef ik het stiekem wel doen ;-)). Begin dit jaar kwam de drang met volle passie langs de deur piepen en heel mijn lijf schreeuwde: nu of nooit.Dus hier zit ik dan met de start van september, één van de drukste periodes van het jaar want het trouwseizoen loopt stilletjes op zijn einde maar de in te halen achterstand op edit-gebied is niet te overzien, laat staan de lijst met albums die nog de deur uit moeten (kerst is altijd mijn deadline ;-)) en heel wat structureel werk om alles weer mooi te back-upen en op te frissen voor het seizoen van 2014 weer voor de deur staat. Hoe moet ik in godsnaam nog een nieuw idee of grote droom vorm gaan geven tussen al dat werk door vroeg ik mij wel vaker af. Niet was het antwoord. 3 jaar ben ik al aan het "broeden" en uitwerken, dan toch maar weer stoppen en weer van nul starten om weer op te geven wegens tijdgebrek... nu werd het tijd dus besloot ik mijn familieshoots voor de winter en het voorjaar van 2014 volledig stop te zetten en enkel de geplande shoots nog te laten doorgaan (al mijn handen vol mee trouwens). De trouwers blijf ik uiteraard wel volop boeken (2014 is bijna volzet! thanks thanks thanks voor alle leuke koppeltjes!) en fotografie zal mijn job uiteraard ook blijven, er komt gewoon een zijproject in de plaats.

Het is beangstigend, een nieuwe droom waarmaken. Rustig deinen op de gewoonte van fotografie was mooi maar ik ben niet gemaakt voor één ding of één project ik moet kunnen fladderen tussen mijn voorbije projecten en de toekomst.

Hoe zeer het mij dus ook spijt, ik heb al heel wat familie's met pijn in het hart geweigerd voor shoots in het najaar/lente en er zullen er nog volgen, maar weet dat het voor een nieuwe mooie droom is die in de plaats komt hier in mijn leventje. Eens die droom er is, is er terug plaats voor familiefotografie maar voor nu dus enkel huwelijksfotografie en de start van een nieuw (ook spannend en fijn) project...

Tot snel,
met hopelijk meer (concreet) nieuws over dat fladderen *


Liefs,
Melissa
at 10:51 AMComments (16)

16 comments :

Marcelien said...

Ooo! Klinkt erg spannend en ben benieuwd om er meer over te horen! Alleszins vèèèèl succes!!!

Joke Eeckhout said...

ik ben nu wel heel benieuwd geworden...

3S said...

Ik weet het ik weet het :D

Carina Gyselinck said...

Live your dream M! Life's too short to hesitate ;-) xxx

Karen. said...

jij gaat dat goed doen ;) beslissingen maken is moeilijk, maar soms is het beter zo en komt het voor jezelf ook beter uit (ja, soms moet je gewoon ook even aan jezelf denken..)

De Zuster Van said...

Amai, de mensen zo curieus maken!
Wat het ook mag wezen, alvast veel succes ermee!

Anonymous said...

Al super lang in love with your photos, dus zolang ik jou nog kan boeken voor als ik ooit trouw ben ik tevreden ;)

Nadia said...

Goedzo!! Chase your dreams babe!! :) Ben heel benieuwd wat je gaat doen, maar het zal ongetwijfeld de moeite waard zijn. Go Melissa! Succes, xx

Sue said...

Melissa! Wat een mooie post. Inspirerend en herkenbaar. Off you go! Heel benieuwd naar al je plannen :)

David Adams said...

Oh nee, ze gaat meedoen aan Komen Eten. ;-)

leblanc73 said...

Je bent getalenteerd Melissa! Dat je droom maar werkelijkheid mag worden! Wij gunnen het je van harte! Ik ben overigens nu wel HEEL nieuwsgierig geworden :-)
Veel liefs M&M

Corine said...

Een héél verhaal en nu weten we nog niks...gheghe...Maar goed van je dat dan nu toch hebt doorgezet! Je kan niet zeggen dat het ondoordacht van je is, want je denktijd is lang geweest.

Gaat vast goedkomen ☺

Succes!

Sylvie Devolder said...

Curieus! Veel succes Melissa! Je gaat dat ongetwijfeld weer fantastisch doen :)

Zoen!
Sylvie x

Tamara said...

Oeeeeee... spannend!!! Ons project "hoerie & sloerie on the road" moeten we ook nog uitvoeren eh ;) :p

Liesellove said...

Benieuwd :) ik volg om je droom te weten te komen!

kelly said...

curieus!

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires