logo melissa milis

Een nachtje naar Dordrecht met H & DTwee weken geleden ging ik op een tripje naar Dordrecht met twee fantastische dames Hanke & Danique. Het vrouwelijke aandeel aan huwelijksfotografen in België is op één hand te tellen en omdat het toch mooi is om af en toe vrouwelijke chit-chat te verkopen besloten we ons samen af te zonderen en een nachtje door te brengen in een houten cabin in een achtertuin van een Dordrechts huisje dat we via Airbnb huurden. De ochtend nadien was het (glutenvrij, yay!) lunchen bij Villa Augustus (dat kennen jullie misschien nog van dit huwelijk dat ik er mocht shooten).


De nacht was koud (gelukkig bestaan er warme café's met cocktails en bitterballen) & bestond uit vreemde kerstkaarten van D, bijna opgesloten zitten - door slechte invloed van H, en lepeltje lepeltje liggen in de zetel onder stink-lakens omdat niemand in het "seks-hokje" wou slapen (oh en af toe werd er ook op ge'ohnee't en getrild omdat het toilet buiten was)

Al bij al een nachtje/twee-daagse om niet te vergeten ;-)(outfit melissa: hemd - zwarte rok)
Alle foto's werden genomen met D800 + 35mm of gsm
at 12:44 PMComments (0)

0 comments :

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires