logo melissa milis

LIEFDE | {Lotte+Nicky}

Ik ken Lotte & Nicky ondertussen meer dan 5 jaar en tijdens die ganse periode vormen ze al een koppel, ondertussen zijn ze onafscheidelijk en wonen ze samen in een appartementje in Hasselt. Ik was enorm blij dat we de tijd vonden om samen op pad te gaan. Wat heb ik hun de laatste twee jaar gemist!

Lotte & Nicky zijn allebei gebeten door het creatieve virus en studeerden beide af als illustrator. Ondertussen werkt Lotte als tekenjuf en heeft ze daarnaast ook haar eigen bedrijfje opgericht. Ze maakt schilderijtjes, postkaartjes en juweeltjes. Nicky werkt in de PHL (school in Hasselt) waar hij aan game en design research doet en studenten begeleidt. Een creatief team dus. Inspirerend mooi die twee. Kijk zelf maar!Veel liefs,
MelissaPs. De 10.000 foto's zijn ondertussen geslonken naar 8.000. Pfjiew. Niet leuk zo'n aantallen (met dit weer). Ik drink alvast een koud drankje op jullie gezondheid, terwijl ik de slachtpartij aanga met de foto's! Tot snel!
at 11:46 AMComments (4)

4 comments :

Carolien said...

Weer zo'n heerlijke serie om naar te kijken!

Lesley said...

beautiful!! :)

Iris said...

Mooi! Het ziet er lief, ongedwongen en intiem uit. (Al geldt dit voor vrijwel al je foto-series ;))

Miss and Mrs. said...

Schattig koppeltje! Maar ik vind het net ietsje minder mooi dan andere reeksen die ik hier al zag. (maar het blijft wauw, hoor ;-))

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires