logo melissa milis

Voor Sanne.

"Vrouw van 23 gestorven aan verkeersongeval op de E313 ter hoogte van Herentals"

Zulke berichtjes lees je elke week wel in de krant of hoor je op het nieuws. Maar telkens gaat het om een vrouw, een kind, een man of wat dan ook, nooit om iemand met een naam, een bekende uit je buurt. Deze week was anders. Ik zag op facebook het verschrikkelijke nieuws verschijnen dat Sanne Van Loy overleden was door een tragisch ongeval op de autostrade.

Ze stond aan te schuiven in een file toen een vrachtwagen, die niet gezien had dat de auto's voor hem stil stonden, inreed op de vrachtwagen achter Sanne, de vrachtwagen heeft de auto van Sanne geplet tegen de vrachtwagen voor haar. Sanne was op slag dood. Sanne was sinds jaren lid van de jeugdbeweging in Voortkapel en ik zag haar soms op optredens en fuiven in de buurt.

Vorig jaar nog leerde ik haar beter kennen, als getuige van de trouw van Eline & Stijn. Sanne was de soulmate en jarenlange vriendin van Eline. Toen ze maandag op weg was naar Eline, gebeurde het verschrikkelijke nieuws. Ik was helemaal in schok, ik vond het vreselijk voor Sanne zelf maar ook voor al diegene die haar kenden en voor mijn goeie vriendin Eline.

Ik leef met hun mee sinds maandag, denk elke dag aan haar.
Het moet vreselijk zijn om elke dag weer wakker te worden en dat gemis te voelen van dat goedlachse meisje uit de kempen. Ik leef mee met haar vrienden, familie en vriend Bjorn, waarmee ze samen een huisje aan het renoveren was!

Gewoon, als eerbetoon aan haar en haar vrienden, enkele foto's die ik van haar nam vorig jaar op de trouw van Eline en Stijn.

Zaterdag is haar begrafenis.
Ik wens iedereen veel sterkte en een dikke knuffel

Eline, meisje, ik denk aan je. Als ook aan Stijn, Mieke, en al de mensen uit de vriendenkring die haar nog beter kenden.

Melissa
at 2:23 PMComments (13)

13 comments :

Karen said...

Wat een triest verhaal..
ik wens de familie en vrienden veel sterkte toe!

La fille Hella said...

Brrr rillingen krijg ik wanneer ik dit lees, inderdaad een zeer triestig verhaal. Veel sterkte!

Iris said...

Wat hard zeg. Sterkte!

Anonymous said...

Jammer dat dit allemaal moet gebeuren, dag na dag. Dit laat me niet koud!

Ikzelf ben moeder van 3 grotere kinderen, ben zelf grotendeels beroepshalve veel op de baan...en eerlijk gezegd..van dit allemaal te horen...te zien gebeuren...van al die roekeloze chauffeurs...het is de laatste tijd niet meer te doen in het verkeer...al die gehaaste, agressieve roekeloze mensen die zorgen voor meer verkeersdrama's zoals dit....

Ik wens de familie, vrienden en vriendinnen veel sterkte.

Ine said...

Ooh, da's ELine van de postnatale cursus bij Els en Leentje!
Koude rillingen krijg ik ervan...
Via deze weg veel sterkte toegewenst!!

De Zuster Van said...

Ik had het bericht eergisteren al in de krant (internet)gelezen en om de een of andere reden heeft het een hele dag in m'n hoofd rond gespookt.
Waarschijnlijk omdat het laat zien dat het echt iedereen en op elk moment kan overkomen.

Veel sterkte.

*Marijke* said...

Hier zijn geen woorden voor, enkel tranen...

Sanja said...

Mijn papa stond mee in die file... Pff ik krijg rillingen als ik dit lees.

Kaatje said...

Ik krijg het er koud van als ik dit lees... Ik verloor een broer in een verkeersongeval en het duurt lang om er overheen te komen. Ik wens familie en vrienden heel veel sterkte!!!

Anonymous said...

Verschrikkelijk nieuws, ik heb niet heel lang gelden met haar vriend in de klas gezeten, ik ken ze dus niet persoonlijk maar toch doet het pijn

Anonymous said...

Melissa,
Bedankt voor je blogje over Sanne.

Vanwege de mama van Eline

Anonymous said...

Ik kende Sanne slechts enkele maanden en op die korte tijd heeft ze zo'n indruk op mij nagelaten. Ik vind maar één woord om haar te beschrijven : "sunshine".

Verbijsterend gewoon.

Héél veel sterkte, moed, troost, rust en liefde aan al diegenen die Sanne kenden.

Wen

Fie said...

Ik kende Sanne al paar jaar, ze was stagaire op mijn kinderopvang en we waren direct beste vriendinnen. Het verlies van Sanne viel mij heel zwaar. Ik heb steun kunnen vinden bij vriendinnen van Sanne , die ik heb leren kennen via Facebook. Ik ben ondertussen naar haar graf geweest en er dingen bijgelegt. Ik vind het superlief dat je dit dan ook schrijft voor haar. Ze was en is nog steeds , dat weet ik zeker een prachtpersoon en blijft voor altijd in mijn hartje xxx

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires