logo melissa milis

De zoektocht naar de eigenaar van het "zwarte boekske"



Een tijdje geleden ging ik op locatie-hunt met Liesbeth & Nic voor hun trouwfoto's. We bezochten de oude mijnen in Beringen en bij het rondwandelen ontdekte ik een klein zwart boekje op de grond. Ik nam het mee en vond er verschillende rare aantekeningen in, budgetten, iets met douane, afspraken, websites (zelfs paswoorden), allemaal in het frans. Ik besloot de eigenaar te zoeken en na een tijdje heb ik de eigenaar gevonden.



Alain-Pascal Housiaux, is de man achter het zwarte boekje. Hij is art-director en heeft al enkele films gemaakt. En blij dat hij was dat ik het boekje gevonden had ;-) Ondertussen is het weer op weg naar de terechte eigenaar, ik hoop dat hij nog veel films mag maken en mooie locaties mag bezoeken (maar vooral geen boekjes meer kwijt speelt want mijn nieuwsgierige geest kan dat niet aan om nog een keertje zo een boekje te vinden ;-))

Veel liefs,
Melissa


at 1:31 PMComments (1)

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires