logo melissa milis

Suzanne + Babette | 15072011 | said we do

Suzanne en Babette zijn een stelletje apart, beide creatief en oh-zo ontzettend lay back en lief. Toen ik hun voor het eerst ontmoette in Belgiƫ lieten ze me al weten dat ze niet zo te vinden waren voor een trouwshoot maar liever een verlovingsshoot zouden willen doen de dag van hun trouw. Eventjes vond ik dat raar maar toen ik hun die dag in Utrecht ontmoette voor hun trouwdag, en ze de deur voor me openden werd alles duidelijk. Die meiden waren helemaal relaxt, een dag zoals een ander leek het wel (enkel met wat kriebels en oprechte gelukkigheid in hun ogen).

We trokken er die ochtend zoals afgesproken dus op uit om enkele verlovingsfoto's met hun te maken (misschien herken je enkele van de plekjes want ook met Daan & Eva was ik al een keertje in Utrecht). Na de verlovingsshoot keerden we terug naar hun appartementje in Utrecht waar hun mama's al stonden te wachten met lunch (dankjewel daarvoor ;-))

Nog altijd in hun alledaagse kledij hebben we samen geluncht, waarna ik (en Jan, die mij assisteerde die dag ;-)) vertrokken naar ons hotel om in te checken. We hebben nog snel wat knuffels uitgedeeld aan de katten. Fritz, een oude kat die me verbaasde met een half uur niezen! Zo een mooi ding, jammer genoeg is hun kat die week erna gestorven. Ik was blij dat ik nog een foto van haar nam... Suzanne & Babette trokken hun trouwkledij aan en we zouden elkaar terug ontmoeten aan het universiteitsmuseum, waar ze gingen trouwen. Suzanne ging in het wit, Babette in het zwart, een zwarte jurk die ze trouwens zelf heeft ontworpen en in elkaar geknutseld, en dat voor iemand die 3 maanden ervoor nog nooit een naaimachine had gezien (ik zei het al, relaxt koppel ;-)). Ik kon er enkel en alleen bewondering voor hebben (en af en toe met open mond en vol trots naar kijken, ze hadden het klaargespeeld).

Na hun supermooie ceremonie was het tijd voor een boottocht rond Utrecht, we dronken en aten samen een hapje en iedereen genoot van de avondzon. Daarna was het tijd om nog snel een paar fotootjes te nemen en aan het feest te beginnen. Wat was het een prachtige dag, nog maar zelden zo een warm en openhartig koppeltje gezien en wat hadden ze veel vrienden rond zich heen. Ik vond hun een mooi voorbeeld van een prachtig lesbisch huwelijk.

Suuz (zo hoorde ik babette wel eens tegen suzanne zeggen die dag) & Babette, het gaat jullie goed samen, daar ben ik zeker van! Bedankt dat ik er bij mocht zijn en vooral bedankt dat jullie mij hebben toegelaten in jullie leven, denkwereld en vooral relaxte sfeer van die dag!


Veel liefs,
Melissa

at 11:40 AMComments (2)

2 comments :

Marloes de Vries said...

Wat een prachtige foto's weer Melissa! Zo romantisch!

Lily said...

Prachtig!
En wat een schitterende jurk had ze gemaakt!

Zo jammer dat wij al getrouwd zijn, anders had ik jou zeker gevraagd voor de foto's! Maar misschien - als je niet vol geboekt bent - wel eens voor een andere gelegenheid??

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires