logo melissa milis

Karen + Frederik | 09072011 | said we do

Wellicht herkennen jullie op deze huwelijksreportage het koppeltje nog wel, we deden vorig jaar al een verlovingsshoot in een houtzagerij. Enkele weken geleden zijn Karen en Frederik nu ook getrouwd! Ik ging 's morgens naar het ouderlijk huis van Karen om de make-up en aankleding te volgen. Alles ging er rustig aan toe en toch was er ook een klein beetje spanning, het koppel had namelijk beslist om met de ganse suite per tandem naar het gemeentehuis en kerk te fietsen. Het weer was behoorlijk wisselvallig dus de buienradar werd goed in de gaten gehouden die dag. Alhoewel de drupjes regen af en toe hebben ze toch de ganse tocht per tandem gedaan, zo tof van hun! De betekenis achter de tandems was ook eentje vol romantiek want Karen en Frederik hebben elkaar leren kennen tijdens het wielrennen, een leuke maar dus ook betekenisvolle keuze om per fiets te gaan trouwen.

Frederik kwam met zijn deel van de suite aan per fiets en na "flupke" - hun groen vogeltje, nog een strikje om te doen waren ze klaar om te trouwen!

Na het gemeentehuis te Westerlo keerden ze per fiets naar hun eigen huis waar we samen hebben gegeten en waarna ik het kerkelijk huwelijk heb mogen vastleggen. Daarna gingen we op shoot en liep ik nog een uurtje mee op receptie.

Ik bewonder hoe Karen en Frederik zich niet uit hun lood lieten slaan door weer-berichten maar gewoon hun ding hebben gedaan, hoe ze allebei straalden op hun dag en hoe creatief Frederik is met hout (de verlovingsring, armbanden, hangmat-houder en andere dingen in hout op de foto's zijn door Frederik in elkaar gestoken!)

Het was een übermooie dag en ik hoop dat ze er zelf enorm van genoten hebben!

Veel liefs,
Melissaat 11:51 AMComments (1)

1 comments :

Dirk DR said...

Wauw, wat een toffe fotoreeks, het was ook een toffe dag hé. Super,
groetjes Nonkel Dirk

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires