logo melissa milis

bart van didden | ontwerp & styling

Enkele maanden geleden kwam ik in contact met de Nederlander Bart, een jongeman die de mooiste vazen ter wereld maakt (u zal mij geloven nadat u deze blog bekeken heeft). Hij leerde mijn fotografisch werk kennen via Babette (die jullie kennen van deze huwelijksreportage). Hij vroeg mij of het mogelijk was om zijn nieuw werk fotografisch vast te leggen. Toevallig was er in Alden Biesen (Belgiƫ) een expo over vegetaal design en dus onze afspraak lag meteen vast. Enkele dagen voor onze afspraak mailde Bart mij nog in paniek dat zijn ontwerpen mislukt waren in de oven en de kleuren niet helemaal waren zoals hij het wou maar met wat goede oplossingen, spraken we toch af in Alden Biesen et voila, het prachtige resultaat!

Voor al wie meer wil weten over zijn ontwerpen, ga zeker hier eens langs: http://www.bartvandidden.nl/overmij.html

Bart, succes met de uitbreiding van je "eigen zaak". Ik herkende mezelf en eigen twijfels helemaal in je verhaal maar ik voelde ook meteen dat al die creativiteit die je hebt, helemaal tot uiting zal komen in de jaren die volgen en je zal terug kijken met trots. Go for it, ik ben fan :-)

Liefs,
Melissa


at 8:22 PMComments (9)

9 comments :

Laura said...

Prachtig! De vazen en de foto's ;)

enigheid@gmail.com said...

Echt prachtig werk, dank voor de tip!

enigheid@gmail.com said...

Op de site vind ik geen verkoopinformatie: weet jij of ze te koop zijn en zo ja, waar?

melissamilis said...

Hoi!

Ik zou eventjes mailen met Bart :) zeg maar dat je via de blog kwam, hij zal je graag verder helpen of informeren denk ik.

De vaasjes zijn nog maar net klaar dus hij heeft nog geen reclame hiervoor op zijn site :)

enigheid@gmail.com said...

Dank!

bart van didden said...

hi! dank voor je lieve berichtje melissa :) ik kan me geen betere fotografe wensen, super hoe je alles weer zo subtiel en origineel weet vast te leggen!! de vaasjes zijn btw van porselein, ik moet nog van allerlei puntjes op de -i- zetten.. dingen in het productieproces (ook website) aanpassen en nog verdere kleurproeven doen; ik kan nu nog geen productie draaien helaas hoe graag ik het ook zou willen! voor de geinteresseerden laat aub een berichtje achter op info@bartvandidden.nl en dan laat ik zo snel mogelijk iets van me weten! i'll try my best :) grtjs bart

Pien said...

Ooooh, de vazen zijn prachtig en samen met de foto's echt superkunst! Tijd voor de 101 woonideeƩn...

bart van didden said...

danku :)) leuk om te lezen! ik heb ook een blog aangemaakt: bartvandidden.blogspot.com

grtjs ;)

SophieSweetVintage said...

Jullie hadden duidelijk een klik: de foto's zijn prachtig geworden! Ik vind zijn werk helemaal geweldig :) Succes Bart!

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires