logo melissa milis

Lieva + Mil | we love

Enkele maanden geleden contacteerde Ines, een ex-collega van Jan, mij om te vragen of ik een shoot wou doen met haar mama & vriend. Enkele weken geleden hadden we een afspraak. Lieva en Mil namen hun hond Basil mee op shoot en vertelde mij tijdens de wandeling door het bos over hun leven en hun kinderen. Het bos waar we gingen wandelen noemden ze het "drakenbos" omdat ze hier dikwijls met hun kleinkinderen kwamen wandelen en dan verhalen vertelden over draken en sprookjes. Leuk om horen :) Het was een supermooie avond met prachtig zon, eentje van de laatste mooie zonnige dagen van dit jaar denk ik. Geniet van deze nieuwe reeks!

liefs,
Melissa


at 7:39 PMComments (5)

5 comments :

Lily said...

Mooi!
Ik vind het fantastisch hoe jij van iedereen - jong of oud - mooie en flatterende foto's kan maken, waar de liefde en levensvreugde zo van af spat! Jij hebt echt oog voor de schoonheid die iedereen bezit en weet die te benadrukken. Effenaf prachtig!

melissamilis said...

Wat ontzettend lief Lily :) Het is altijd een opdracht om iedereen op een spontane manier proberen vast te leggen maar het is leuk om te horen dat dat lukt!

Mars said...

Dank voor je lieve berichtje! (beetje late reactie...)
Wat een prachtige foto's maak jij zeg!!!

Die van A (Luc - Christel - Gaëtan) said...
This comment has been removed by the author.
Die van A (Luc - Christel - Gaëtan) said...

Wat een prachtige foto's. Je hebt de liefde die ze uitstralen zo mooi weten te fotograferen.

Knap staaltje van je kunnen. Ik kom hier af en toe eens piepen en sta telkens met open mond te kijken naar je pareltjes.

Werkelijk mooi!

Christel

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires