logo melissa milis

De eerste stappen naar onze trouwceremonie!

Lijstjes, lijstjes en lijstjes. Dat is hoe onze trouwplanning eruit ziet de laatste tijd. Bovenaan die lijstjes stond in het heel groot: ceremonie meesters! Wie gaat de ceremonie aan elkaar praten? Iemand die ons goed kent, maar toch ook iemand die genoeg los staat en mooi verhalen kan vertellen... Eigenlijk was er maar één koppeltje dat telkens opnieuw in onze gedachten kwam en dat was Eline en Stijn. Op de meeste ongewone manier werden Eline en Stijn op korte tijd vrienden...

2 jaar geleden mailde Eline mij met de vraag of ik een zwangerschapsreportage van hen wou maken. Ze was zwanger van haar eerste kindje en wilde dit op foto vastleggen.. 20weken en 10 shoots en hun onverwachte huwelijk later was Maud er al, we gingen op babybezoek en bleven zoveel als mogelijk contact houden... samen babbelen over de liefde, kids (ondertussen al twee schatten bij hen) en nu ook bouwen :-)De tijd is gevlogen en alhoewel we elkaar niet heel vaak kunnen zien, geniet ik elke keer van de kleine momenten dat we dat toch doen. Een geweldig duo die twee... met genoeg liefde om onze liefde te bezegelen!

(oh en ze zeiden volmondig JA op onze vraag of ze ceremoniemeesters wilden worden, hooray!)

Liefs,
MelissaEn nu even die lijst gaan afschrappen, weer ééntje minder :-)
at 4:03 PMComments (0)

0 comments :

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires