logo melissa milis

Workshop Jonas PetersonWoensdagochtend vertrekt deze fotografe richting Londen, niet voor te shoppen (ja, wat doen vrouwen anders in Londen, toch?) maar wel om een 3-daagse fotografie workshop te volgen van Jonas Peterson. Al wie een beetje met huwelijksfotografie bezig is zal weten dat Jonas een grote naam is in de fotografie-wereld en dat hij ondertussen huwelijken over de hele wereld gefotografeerd heeft. Van woensdag tot zaterdag zal ik dus naar Londen gaan om van hem bij te leren, best spannend... verder zal het mijn eerste echte ontmoeting met hem zijn maar niet mijn laatste, hij is namelijk ook onze huwelijksfotograaf in juni (whoop, whoop, hooray). Onder het motto; doe als huwelijksfotografe eens zot en boek uw idool ;-)

Ik ben ontzettend benieuwd wie de "mens" achter mijn favoriete werk zal zijn en hoop een heleboel van hem te mogen leren...

Tot zondag lieverds
*see you soon*

MelissaPs. en nu is die veel gestelde vraag: oh je gaat trouwen, wie moet je dan wel niet als fotografe gaan nemen? - ook meteen beantwoord, hihi :-)
at 4:22 PMComments (11)

11 comments :

Laura said...

Have fun, en leer veel ;)

- Laura

ktrn said...

Leuk! Veel plezier daar!

la merlette blanche said...

Klinkt spannend! En véél leuker dan shoppen, vind ik ;-)

Alexandra said...

Zo tof! Ge trouwt maar één keer he!
De reden waarom ik jou gekozen heb als mijn trouwfotografe, is omdat je een gelijkaardig gevoel overbracht als de fotografen waarbij ik wegdroomde als ik op de vele Amerikaanse weddingblogs keek. Gelukkig heb ik iemand gevonden in België die ook zo getalenteerd is. En voel nu maar de prestatiedruk voor op mijn trouw in augustus ;)
Groeten, Alexandra M.

melissamilis said...

Dankjewel Laura, Ktrn en La Merlette Blanche!

En Alexandra: je weet toch dat ik er nu al naar uitkijk hé jij zotte doos :-) We gaan er een supermooie dag van maken en jouw woorden klinken als enorme complimenten in mijn oren, dankjewel daarvoor!

X

Manon said...

Ik ben eens op zijn site gaan kijken :) Ik weet niet of jij nog echt veel van hem kan leren Melissa. Jouw foto's hebben dezelfde uitstraling! Allebei top :p Hij is ook wel prijzig, maar ja, een andere fotograaf zou allicht niet goed genoeg zijn om het huwelijk van een fotografe te shooten :)

melissamilis said...

Manon, dat is natuurlijk een erg groot en lief iets om te zeggen, ik vind dat mijn fotografie zeker nog kan groeien (al ben ik ook blij met de vorderingen die ik al gemaakt hebt de voorbije jaren)

Misschien lijkt het veel geld om hem te vragen maar anderzijds... hij is ook veel weg van vrienden en familie, moet elke keer weer in andere tijdzones 'aarden' en werkt ook heel erg hard voor zijn job... dus voor één keer had ik het er wel voor over ;-)

Ruth said...

Ik ken absoluut niets van fotografie, maar ik vind jouw foto's eigenlijk mooier dan de zijne (en dat zeg ik niet om te slijmen). Jullie zitten in dezelfde sfeer, maar ik vind zijn foto's soms iets te donker. Die van jou hebben zo'n extra iets die het geheel een magisch tintje geven...

melissamilis said...

Oh Ruth, ik probeer je te geloven... mooi compliment van je!

melissamilis said...

Oh Ruth, ik probeer je te geloven... mooi compliment van je!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires