logo melissa milis

WIN | Doe iets leuks met je foto's

Het digitale fototoestel kent zoveel voordelen. Toch hebben ze ook een nadeel: als de foto's zich eenmaal op de harde schijf van je computer genesteld hebben, zijn ze daar met geen mogelijkheid meer vandaan te krijgen. Zonde, want er is niets zo leuk als je eigen foto's in huis. Maak dus een selectie van je favoriete foto's en laat ze afdrukken met Smartphoto kortingsbon. Met die afgedrukte foto's zijn allerlei leuke dingen te doen.Lekker plakken
Heb je echt honderden foto's verzameld in de afgelopen jaren? Dat is dit misschien een leuk idee voor je. Een fotomuur. Je bepaalt zelf het formaat van de de muur. Op het voorbeeld is de hele muur beplakt, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een vierkant of rechthoek af te tekenen en de foto's daarin te plakken. Laat de foto's afdrukken met een stijlvol wit randje. Voor een klassiek effect kun je er ook voor kiezen om ze in zwart-wit om te zetten. Plak de foto's rechtstreeks op de muur met spuitlijm of plak ze eerst op platen multiplex, die je later aan de muur bevestigd.Wisselvallig
Ben je meer van het wisselvallige type? Dan zijn dit leuke idee├źn voor jou. Maak een waslijntje in je huis. Langs de muur, of dwars door de kamer, net wat jij leuk vindt. Laat de foto's afdrukken en hang ze met knijpers aan de lijn. Voor een extra leuk effect bewerk je ze als polaroid-foto's. Lekker speels! Als je het graag iets rustiger houdt, is het ook een leuk idee om foto's in potten te exposeren. Eet een poosje extra veel groenten uit pot of koop leuke glazen potten bij bijvoorbeeld IKEA of Casa. Je kunt enkel losse foto's in de potten doen, maar het ook aanvullen met bijvoorbeeld entreekaartjes, zand of mooie steentjes.Go big!
Heb je echt een ontzettend mooie foto op de computer staan die het uitvergroten meer dan waard is? Doe het dan meteen goed en bestel een canvas met korting bij Printconcept. Hier laat je je foto's afdrukken op hoogwaardig canvas in formaten van bijvoorbeeld 1 bij 1 meter of groter. Een groot canvas is een echte eyecatcher in je interieur, maar het houdt de muur wel rustig. Een ander leuk idee is om meerdere canvassen te laten drukken, bijvoorbeeld met foto's uit dezelfde serie, hetzelfde onderwerp of dezelfde kleurtinten. Het is even puzzelen voor welke formaten je dan moet kiezen, maar je hebt wel een prachtige, opvallende muur.
Bron foto's: Pinterest

Veel plezier ermee en moesten jullie iets dergelijks uitvoeren, laat hier zeker een foto'tje of link achter
We zijn benieuwd!

Veel liefs,
Melissa
at 7:47 PMComments (1)

1 comments :

Oon said...

Oh boy! Die muur op die eerste foto is gewoon zalig!

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires