logo melissa milis

Maud Sebregts. 05.12.2010

Zondagmiddag kregen we het allerleukste berichtje in tijden, een berichtje waarop we wellicht stiekem zaten te wachten en waar ik sinds zaterdagavond helemaal klaar voor was (ahja! mijn cadeautje was toen net klaar! Eline heeft dat goed getimed ;-))

In de zomer kreeg ik een mailtje van Eline & Stijn met de vraag of ik een zwangerschapsserie met hun wou doen. We spraken af en vonden het leuk om foto's te maken van de laatste 6 maand van haar zwangerschap, elke twee weken. Zo kreeg ik om de twee weken een mailtje van hun met een nieuw stukje uit hun zwangerschaps'dagboek'. Ik leefde met hun mee, mocht meekijken in hun persoonlijke leven en verhaal. Bij elk stukje tekst zochten we een leuk attribuut of twee en dan elke week op pad, samen foto's nemen in het begijnhof! Het verbaasde me maar in tegenstelling tot de zwangerschapsserie van Mieke en Jeroen, bleef het deze 6 maanden ELKE week droog (geen regendruppel gezien behalve tijdens de voorlaatste shoot).

Ergens deze maand nemen we nog de laatste gezinsfoto (zoals we bij Mieke en Jeroen deden) & daarna komt de serie online (zonder tekst want die hadden ze liever niet voor iedereen online)

Als snel werden Eline en Stijn meer dan gewone klanten, we kregen de primeur dat ze gingen trouwen (verrassing was me dat voor iedereen hé ;-)) & we zagen elkaar ook al eens op marktjes (één week voor de bevalling namen we nog een foto - moet ik nog online zetten want die is de max) of mailden elkaar gewoon uit nieuwsgierigheid. Het voelt echt goed om die twee ontmoet te hebben en UITERAARD was ik dus blij dat we op kraambezoek mochten.

Hoe kon het ook anders? Mijn fototoestel moest mee... en als echte professional bleef lieve Maud daar liggen - een echte engel - dat is zeker! Die fotogeluidjes is ze misschien al gewend van de voorbije 6 maand, pas maar op Eline en Stijn, voor je het weet heb je een supermodel in huis ;-)

Hier een paar foto's van ons bezoek...Jan en ik deden dat ook niet slecht hé? :)

Eline & Stijn, jammer dat de reeks bijna voorbij is maar ik ben zo blij dat jullie Maud eindelijk in jullie armen hebben.
Ik ben zo zeker dat jullie prachtige ouders zullen zijn! Geniet ervan.

Veel liefs,
Melissa
at 8:00 PMComments (4)

4 comments :

La fille Hella said...

Ooooh zo mooi *smelt* ja Melissa gij doet dat anders wel goed! ;)

Janina Modaal said...

amai, dat is wel een superschattig dingske dat je daar vasthebt :).

melissamilis said...

Jah... ge zou da bijna opeten, zo schattig ;-) (daar gaan de ouders wel ni blij mee zijn ;-))

Maaike said...

Hey Melissa, wat leuk dat je langskwam op creJJtion en zo'n lief berichtje achterliet. Jij hebt hier ook mooie foto's zeg! Prachtige sfeer heb je neergezet. Ik wens je een fijne nieuwe week,
liefs van Maaike

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires