logo melissa milis

Friday. It's Movie Time {Waiting for Forever}



Ok, ik geef het toe, ik ben een echt meisje, romantische films enal waarin jongens alle moeite van de wereld doen om hun meisje aan de haak te slaan, ja... ik ben het dan toch echt... een meisje... een meisje met een romantische filmtip van de week. Ondanks dat, heeft Jan, en niet ikzelf, deze film uitgekozen, hij heeft de film meegekeken en is niet moeten wegrennen van het romantisch slijm dat van het scherm droop dus: goed nieuws. Een tip dus voor zowel meisjes als jongens (die iets ofwat zachtheid in zich hebben, het hoeven geen teddybeers te zijn maar hier een daar een zacht plekje, zo'n heel klein plekje, is wel meegenomen denk ik).



Waiting for Forever, 1,5uur aan sentimenteel maar ook triest verhaal. De hoofdrollen worden gespeeld door oa Rachel Bilson (die ik best graag zie spelen) en Tom Sturridge. Jongen is verliefd sinds zijn kindertijd op zijn buurmeisje/beste vriendin, die jaren later een jonge actrice is, hij daarentegen werkloos en eeuwig in zijn pyama. Meer ga ik niet vertellen, je weet wel, romantische verhalen, altijd hetzelfde. Daar hoeft geen uitleg bij! Gewoon kijken (in uwe pyama ;-)) met een glasje wijn en chips... meer moet dat niet zijn!

Veel kijkplezier!

Een mooie 7/10 van mij en Jan.
Een 6,1/10 van Imdb.

Veel liefs,
Melissa


Deze film al gezien? Zoek een andere tip in mijn archief of hou je bezig met wat leuke vragen aan mij te stellen hier.
at 4:26 PMComments (2)

2 comments :

Eline Du Mongh Photography said...

oooh, ik wil ook wel is gaan kijken !

Groetjes
Eline's Photography

ps: kom zeker ook is langs mijn blogje, en doe dan zeker mee aan de wedstrijd!

Leen said...

Lijkt me ook iets voor mij!

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires